strandmänniska

det blev inget plugg idag minsann men jag är väldigt nöjd ändå. jag blev precis klar med mitt CV och personliga brev och har skickat ett antal ansökningar. jag känner mig ganska nyttig nu fast jag inte hunnit plugga något men jag har ju en långhelg framför mig som tur är. det är bara så svårt att sätta sig inomhus och plugga när vädret är så fint, det går helt enkelt inte för jag är en riktig strandmänniska som älskar att sola.

nu ska jag slappna av en stund i soffan med familjen, får se om jag orkar plugga lite sedan jag har ju trots allt hemarbete imorgon så jag kan sova hur länge jag vill. men känner jag mig rätt kommer jag att vara så trött efter lie to me som vi ska se så att jag nästan somnar i soffan och om det är fint väder imorgon kommer jag sugas fast vid solstolen som en dammsugare var där. men det kommer ju faktikst flera dagar och än är det inte redovisning och inlämning :) det är ju en sådan härlig "sommar" nu så man får ju passa på!

soffan nästa
kram

CV

hej på er!
vilket härligt väder det är idag igen, så underbart!
tänk att vi fick sluta tidigare igår, el ja alla började plocka undan när inte läraren var där och sen sa hon inget men hon tyckte inte det va okej minsann, men lite får hon väl ta det är ju snart slut på allt.

nu sitter jag här igen och ska plugga, men först blir det till att skriva ett CV, vilket inte känns så lätt när man vill att det ska bli super bra men men jag ska ju söka jobb till tusan inför hösten så idag måste det göras. innan idag unnade jag mig en stund i solen och innan dess hade vi under förmiddagen en lektion i brudarbete så vi gjorde en uppsättning till brud, gud vad snabbt man glömmer. jag kom knappt ihåg hur vi skulle fästa kronan men det var ju faktikst två veckor sedan vi fick se hur man gjorde... men det gick bra och jag mindes till slut.
vi får hoppas att det fina vädret håller i sig till imorgon och valborgsfirandet, lite överskattat men härligt med en ledig fredag sen :)

över till CV skrivandet och plugget!
Kram


godmiddag!

här sitter jag och väntar på att vår frisörlektion ska börja, idag har vi kundpass och jag hoppas att tiden går snabbt. idag är jag otroligt trött och min huvudvärk kommer smygande nu, jag vill bara hem och sova en stund och sen sätta  mig och plugga så jag kommer någonvart med slutuppgifterna.

igår satte jag mig faktikst och började på vår stora slutuppgift i religion, däremot kom jag inte så långt. uppgiften är komplicerad och jag hade inte tåtlmodet till det igår, det känns som en lååååång uppförsbacke. får se om jag har ork till det idag, är ju hemma ganska sent, kan ju hoppas på att vi får sluta lite innan tio över fem men det är inte särskilt troligt. 

nu ska jag dra mig till soffan och klassen i fem minuter innan vi börjar
Kram 

blommor & sol

hej på er, vilket härligt väder det är idag! perfekt med en ledig eftermiddag idag, men egentligen är det farligt med så fint väder nu jag skulle ju plugga mycket idag och göra en massa annat, studentinbjudningen, kort till planschen, kolla mitt arbetsschema ja en himla massa men istället la jag mig ute i solen en stund och brände mig på köpet, men så skönt  det är, farligt är det också med det fina vädret nu för vi vill ju ha en fin sommar, eller hur?

nåväl vi började iaf dagen med att besöka floristerna, vi fick göra en kruka med olika blommor och tillbehör, ett hjärta av ståltråd(?) och ett armband av blommor, fint blev det och trevligt var det att få byta miljö och "hantverk" en dag :) vi frisörer och florister brukar komma och hälsa på varandra, dock får de inte prova att klippa oss som vi får göra buketter och allt möjligt utan de får någon behandling av oss, på måndag kommer de till oss och då ska de få en uppsättning. nej nu ska jag ta mig i kragen och skriva ett CV och plugga.

hej så länge!
kram


Oj

vilken helg... den har gått alldeles för snabbt. i fredes var jag otroligt trött efter praktiken el ja under hela dagen egentligen, vet inte hur många gånger jag klippte mig i fingret, ja så är det ibland när man klipper barn... därför va det skönt med en härlig slappekväll med marie, det blev krigsfilm på tre timmar vi somnade nästan båda två, tre timmar var lite länge för en film som blev lite seg ibland, den tunna röda linjen. rekommenderas om man vill se en film som har betydelse och något att säga. lördagen bjöd på förfest hos lovisa för att sedan dra oss vidare till kaos, hela kvällen var kaos men blev  bra til slut.

idag har jag suttit ute och bakissolat och nu skulle jag egentligen plugga men jag kan ju verkligen inte ta mig i kragen, illa, nej nu ska jag försöka iaf hej på er!

torsdag

tjenixen, nu sitter jag här och väntar på att min historia ska börja, är ovanligt pigg fast ändå trött. men har trots allt haft hål sedan nio imorse, så jag har minsann fått hitta på saker. jag följde med carro till frisörtjänst och kollade lite produkter medan hon storhandlade, det blev ju en skön promenad dit och hem, solen lyser ju! därefter ställde jag mig och gjorde en uppsättning med lösa loops, som jag skulle ta igen sen mina vattenkoppor. det gick helt okej, lite tålamodskrävande bara, lite mat blev det sen och nu sitter jag här och fördriver tiden.

efter historian ska jag bege mig till salongen och färga utväxten, äntligen! alla var upptagna så jag tänkte själv göra det iaf i benan eftersom jag inte står ut men så ville elina i ettan ställa upp så vf inte :) det blir säkert skit bra ;) sen idag borde jag egentligen plugga vilket jag insåg på religionen imorse för det är ju inte alls lång tid kvar till alla stora jobbiga uppgifter ska in men ja vi får se hur sent det blir, kommer antagligen skjuta upp det som vanligt hela tiden.

hämtade minsann min balinbjudan till balen häromdagen, det börjar verkligen närma sig och jag har inte ens gjort det jag ska än som till exempel korta min klänning haha, så nu får jag väl ta mig i kragen antar jag med allt som ska göras!

nu ska jag kila till historian strax, kram på er!

godmorron!

godmorron på er allihopa!
nu sitter jag här och väntar på att lektionen ska börja, var ganska tidig idag eftersom inte bussarna passar alls för denna dagen. idag ska vi fortsätta med vårt tema i avancerad styling, vi har två teman och två dockor. stjärntecken och extrem modevisning. roliga och breda teman alltså. nu visar carro oss det flaket vi ska åka på studenten, stooort flak det är inte alls långt kvar nu känns det som, pirr i magen.

senare idag ska jag fortsätta leta mönster till en student klänning eftersom jag aldrig hittar någon jag vill ha får se om jag lyckas med det, men allt löser sig :) nu ska jag kila till lektionen!

kram på er!


söndagsåkare..

jag kom att tänka på det här med söndagsåkare, det hörde man ofta när man var liten och åkte med pappa, ja han pratar när han kör bil. jag var nämligen själv ute på vägen i söndags och skulle hämta pappa och syster i stan och det här fenomenet stämmer ju! jag fick köra om (fick och fick, de irriterade mig!) alla bilar som var framför mig hela vägen, typ minst tio bilar 60 när det va 70 80 när det va 90, jag blir galen när de inte håller hastigheten, ja det märks att det är pappa jag övningskört med, men hur svårt är det att hålla hastigheten??

nåväl, det här med söndagsåkare är alltså något som verkligen finns, men varför är det så? visst söndag är en dag för lathet för de flesta, även mig men bara för det kan man väl hålla hastigheten för det är något som gör en knäpp, ialla fall mig.

nej jag hittade ingen kläning nu heller, jag o viki pratade om att åka någonstans på onsdag för att leta, hoppas på en vinst då! nej nu måste jag verkligen sova, avancerad styling och frisyrtema imorgon, jag säger bara tålamod är en fiskares och frisörs bästa vän därför behövs en god natts sömn så kram på er och godnatt

sitter här och funderar..

över var all tid tar vägen? det känns som att jag har massor av tid fast jag inte har det, planerar allt men hinner inget, jobbigt läge. idag började dagen med historia och vietnamkriget, tänk vad mycket man har missat eller sett annorlunda på innan man läser om det, har ni tänkt på det någon gång? jag fick dessutom mina uppgifter för att nå det slutbetyg jag vill ha, skulle göra två stycken, ordentligt stora och svåra men det ska nog gå bra.

efter historian körde jag my o viki in till stan för en god lunch på bagels, en del roligt hann vi också med för att sedan bege oss åter till skolan och frisörlektionen, läraren va sjuk så vi behövde bara föna vågor och klippa vår dockmans skägg och sedan gå hem, skönt! lite skillnad från att gå till tio över fem. jag har fönat så mycket vågor nu att jag bara ser vågor hela tiden och vill föna mer när jag blundar haha konstigt brukar va tvärt om....

ikväll blev det sedan dans, vilket var skoj, ordentligt med shake är det minsann. väl hemma blev det mys med familjen och nu sitter jag här och ska strax lägga mig, ska bara kolla klänningar igen!

kram

godmiddag!

godmiddag på er!
har blivit väldigt dålig uppdatering under helgen men det har varit fullt ös så jag har inte riktigt hunnit med allt jag tänkt mig. nu sitter jag här i skolan och har ett kundpass, har precis haft en kund så har tagit mig en liten rast så jag tänkte berätta för er om min helg.

i fredes var jag faktikst på min frisörpraktik på Diva hela dagen fram till sex därefter blev det direkt hem för att ta en snabbdusch och hämta bilen för att sedan köra till nattie och hennes 20-års förfest. jag var ordentligt stressad och skulle hämta upp emma och nathalie i krsd, tror ni inte att jag glömde min väska och fick vända halvvägs, just min vanliga tur. väl framme fick vi jätte god mat och trevligt sällskap, framåt natten drog vi oss vidare till grand och jag och nathalie (nykteristerna för kvällen) gjorde dansgolvet, inte så mkt folk men vad gjorde det, man hade plats på dansgolvet vilket man aldrig annars har! lördagen bjöd sedan på en god middag hos familjens vänner och jag fick vara chafför åt föräldrarna, söndagen var lite lugnare, var hemma hos marie en runda och umgicks med far min och kollade på film, en lugn kväll inför skolan idag helt enkelt. vad har ni gjort i helgen?

nu ska jag tillbaka in i salongen och fortsätta med mina fönvågor, går faktikst bra idag, (peppar peppar ta i trä), har en sida kvar, sedan ska jag till gittes med mamma för att kolla mönster till min student klänning, den jag skulle köpa på internet var borta när jag kom hem från sthlm, så typiskt!

vi hörs senare!
Kram

historia

nu har jag precis kommit till skolan och ska strax ha historia, mer eller mindre kul det spelar ingen roll för sedan blir det klänningsletande med en gammal vän vilket ska bli kul dessutom är det min enda lektion idag.

idag gick jag upp sent eftersom jag kom i säng sent inatt, brukar bli så när jag inte har lektioner tidigt på morgonen, dock har jag alltid det så idag var det super skönt att få lite sovmorgon, har ni haft en bra början på dagen?

nu ska jag kila till historian, vi hörs sen!
Kram

nej det här var inte lätt

nej ingen klänning hittade jag, börjar känna mig stressad. det är ju faktiskt snart student, pirr i magen när man tänker på det men jag är lika glad ändå för det löser väl sig med klänning även om tiden kommer springa förbi. jag kom ju på att jag ska träffa en gammal kompis imorgon efter historia lektionen, hon ska hjälpa mig att leta klänning i krsd och så kankse det blir en fika vem vet? jag vet iaf att jag längtar till imorgon för jag vet att dagen kommer bjuda på många skratt då vi alltid har skit kul, vilket vi satt och diskuterade innan jag åkte upp till sthlm. shit vilka minnen vi delar och jag tror helt ärligt att jag aldrig gått hem utan att ha skrattat minst en gång efter att ha varit med dig, hur underbart är inte det? jag tror faktiskt att man bara har en sådan kemi med vissa människor, så enkelt och härligt e det! nej nu får jag väl minsann hoppa i bingen innan jag somnar här i soffan framför datan!

sov gott så hörs vi imonn!
Kram

automatiska beetenden

för någon vecka sedan var jag och fyra klasskompisar på en frisörvisning i Göteborg, helt plötsligt kommer en kille som ser hur bra ut som helst in på scenen och alla börjar jubla (ja det var ju typ tjejer där). men saken var den att innan hade tre kvinnliga modeller som också såg bra ut gått in på scenen och då var det minsann tyst i publiken, men när han kom in började man liksom klappa helt automatiskt. varför är det så? och en vän skrev på facebook att man hade sagt i fråga Olle på femman att man väljer rätt kille efter lukten men att p-piller förvirrar. det tror jag säkert kan stämma, vad tror ni?

det är roligt med alla de små vad ska man kalla dom, instinkter? människan har utan att man kankse vet om det eller ialla fall tänker på det. jag har bara hört innan att man väljer kille efter hur ens pappa doftar och det har jag alltid tyckt stämmer i de flesta fall, men sen har jag tänkt på de killar jag träffat och neee? det stämmer nog inte, eller är det p-pillerna som förvirrar?

klänningsletandet går inte bra, någon som har några bra tips på butiker eller hemsidor?

kram


fullproppat

idag har både dagen och jag blivit fullproppad för det är nämligen min systers födelsedag. hela dagen har gått i hundra blås och och den har gått snabbt samtidigt som jag hunnit massor.

dagen började med frisörlektion där vi fick lära oss olika sätt att fästa krona, tiara och slöja på brud, det var ganska kul och inte lika invecklat och svårt som jag trodde, mera smärtsamt för bruden i vissa fall. därefter blev det en snabb lunch i matsalen och de hade enkäter om maten att fylla i så klart jag tog en, vi brukar ju ofta klaga på maten. vi äter samma mat som de på sjukhuset och ofta smakar maten ingenting och nu verkar de vilja lyssna så visst då talar jag. sen blev det en promenad till Maxi för att köpa present till syster som jag inte hunnit eftersom vi var i sthlm och jag va sjuk innan dess, ganska stressigt alltså. det blev en bok och en lott till syster och sedan en promenad tillbaka till sjukhuset för en tid för att kolla min allergi. inte konstigt jag har otroligt svårt att andas när hundar är i samma rum, jag är jätte allergisk mot både hund och katt och det är jätte jobbigt :/ pricktestet visade också att jag va allegisk mot pollen plus massa korsallergier vilket jag redan visste men inte att jag är allergisk mot hasselnötter och mandel, så det var ju tur att jag fick veta det. nötallergi är inte att leka med men inte djur allergi heller.

Nåja det är inget att göra åt, man kunde ta sprutor en gång i veckan men jag hatar att ta blodprov så jag får väl se hur jag ska lösa den saken, väl hemma bjöds det på god mat med familjen och presenter till syster, sedan var jag tvungen att kila iväg och träna mina småtjejer i gymnastik och dom var hur ivriga som helst, som vanligt :)

ikväll har jag bara umgåtts med familjen och nu sitter jag här och letar efter en student klänning, den jag skulle beställa om jag inte hittade någon i sthlm fanns inte längre kvar när jag skulle beställa den när jag kom hem, typiskt min tur. nu ska jag leta lite till för imorgon har vi Annikaledigt, inga lektioner på morgonen :)

kram

tillbaka i skolan...

nu är jag tillbaka i skolan efter en sjuk vecka och en härlig lov vecka, dock känns det inte så tungt att vara tillbaka. Historia lektionen flög snabbt förbi med en lång genomgång sen blev det en god lunch i stan för att sedan komma tillbaka till frisörlektionen med kundpass, så nu sitter här och tar en liten paus. trots att vi inte slutar förrän tio över fem så tycker jag kundpasset har flygit förbi och efter jag slutat så blir det dans för min del. känns faktiskt som en härlig dag fast den är så lång och fullproppad med saker, kanske beror det på det fina vädret?
nu ska jag strax tillbaka och fortsätta med min läggning, har experimenterat lite idag så får se hur det blir!

Kram

att vara vuxen...

jag kom att tänka på det här innan med att vara vuxen, när räknas man som vuxen och vilka ser man och kallar man för vuxna? är man vuxen när man börjar skriva in sina inkomster och utgifter i en liten kontobok eller när man börjar höra av sig till vänner och säga tack för senast eller när man tar med sig blommor till värden för middagen? jag tycker att dessa är "vuxna gester" iallafall. jag kommer ihåg när jag och en kompis skulle till en gemensam vän förra året på förfest, vår gemensamma väns sambo är i 30 års åldern och vi sa att nu måste vi ju ha med oss någonting, typ blommor eller choklad. sagt och gjort köpte vi en after eight (choklad som vuxna dricker till kaffet och som barnen tycker så mycket om men får bara ta två bitar). varför gjorde vi detta då? vi brukar ju aldrig köpa med oss blommor eller choklad med hem till kompisar i vår ålder, är det något vi har med oss hemifrån att så gör man när man kommer till vuxna? så gör iallafall mina föräldrar när de ska bort, de köper vin eller blommor. jag har inget bra svar på detta fenomenet, har ni?
jag ser mig själv inte heller som vuxen även om jag är myndig eller ibland säger tack för igår, att säga tack för igår för en förfest till en nära vän säger jag för att vara artig och visa att jag uppskattar eventet men jag tycker samtidigt att det är en vuxen gest. det här med begreppet vuxen är helt enkelt knepigt tycker jag. man får inte köpa alkohol på systemet fast man är myndig men du får köra bil, jag kallar mig inte för för vuxen fast jag är myndig, jag skulle inte beskriva min farmor som vuxen utan gammal, men skulle säga vuxen om min pappa. jag tycker att man är vuxen beroende på hur man beter sig men det skiljer ju sig från individ till individ och mognad. att vara vuxen är ett förvirrande begrepp så nu tänkte jag sluta tänka på det och varva ner så att jag kan sova sen, det är ju faktiskt skola imorgon tyvärr.
så godnatt på er, nu blir det Van veeteren med far min

kram

Färdig!

äntligen är jag färdig med min uppsast i Historia om Sveriges neutralitet under andra världskriget och nu är jag faktiskt nöjd, tänka sig! nu blir det en skön dusch och sen är det mat!

kram på er!

plugg

pluggandet går segt just nu, jag är då aldrig riktigt nöjd och har precis tagit en paus och då tar det stopp, det tar ett tag att komma igång igen men när man väl är igång så rullar det minsann på och nu kom jag på en ny diskussion att ta upp, bäst jag fortsätter, hörs sen!

Kram

Mitt andra hem

Hej på er, nu är jag hemma igen efter en skön weekend i mitt "andra hem", Stockholm. bilningen upp gick inte alltför snabbt som det annars brukar, vägarna kryllade av poliser och kankse var det för att jag inte körde själv utan för att pappa körde eftersom jag var ute dagen innan. lite kämpigt var det eftersom jag inte va helt kry men helt värt det när vi kom fram till farmor. det blev uppackning och middag och sedan lite kvällsmys :)

Vi åkte och tittade på vår gamla lägenhet där vi bodde där jag var miniliten, i Vårby gård som ligger vid mälaren. jag kunde inte sluta tänka på hur det hade varit om jag bott kvar. där är jättevackert och nära till både bad och storstad och farmor, ett ställe jag skulle kunna tänka mig att bo på. vi får se hur det blir med den saken...

för att summera helgen blev det alldeles för mycket shopping, dock ingen studentklänning, påskäggsskattjakt hos farbror, ännu mer shopping och mys med farmor.
varje gång vi åker hem pratar vi om att bo där men innan har vi alltid haft något som håller oss kvar men nu när jag tar studenten känner jag att jag inte har något som håller mig kvar här merän mina vänner, men jag vet inte. jag älskar att kunna cykla ner till stranden när jag vill, visst kan jag cykla till vatten där med och ha nära till storstad men skulle det kännas likadant och göra mig nöjd? Farsta och Stockholm känns iaf som mitt andra hem, jag trivs alltid där och känner mig hemma.

nu måste jag tyvärr plugga, vilket känns riktigt tungt men måste man så måste man.
Kram på er!

Godmorgon på er!

igår var en hektisk dag, jag hade precis hunnit äta frukost när en gammal kompis hörde av sig och ville komma förbi en stund. klart jag sa jag, det är sällan vi träffas men har alltid kul :) tiden gick fort och jag var tvungen att packa medan hon var här, jag ska ju till stockholm idag :) när det började bli kväll var det dags att göra sig redo för förfest hos mig och sedan utgåg till class. igår var alltså en hektisk men underbar dag, rolig förfest och trevlig utgång med gamla o nya vänner.
nu sitter jag här och äter frukost innan vi ska åka, känns lite tungt efter festandet igår att åka bil i fem timmar men jag gillar ju att åka bil så det blir nog bra. på söndag är jag nog hemma igen :) tråkigt nog missar jag vikkans klassfest, så brudar festa för mig med!

ha det bra så hörs vi när jag är hemma igen, Kram på er!

solen tittade fram

se nu tittade solen fram, så nu tänkte jag gå ut ett slag. varför inte ta en promenad i det härliga vädret?
vi hörs sen!
Kram

det här med lov...

jo det här med lov, det är både tråkigt och roligt tycker jag men skönt. kanske är det för att jag redan har varit hemma en vecka och varit sjuk, så sjuk att jag inte fått lämna huset vilket varit frustrerande. man blir så himla rastlös och uttråkad och mest saknar jag nog det sociala umgänget man får varje dag i skolan. det får mig att tänka på på vad som händer efter studenten, jag kommer inte att få träffa min klass längre, nu är det slut. jag tror att jag kommer att sakna den sociala delen ganska mycket när det väl blir höst och man är van vid att få träffa alla igen. men jag kommer väl vänja mig till slut och jag har ju ingen aning om vad jag gör till hösten, är jag ens kvar här? åh det pirrar lite nervöst i magen när jag tänker på det.

att drömma sig bort ett slag...

egentligen, varför tittar vi på realityserier som handlar om andras liv? är det för att vi känner igen oss själva och tycker att det är intressant och spännande eller är det för att drömma och önskar att det var vi i serien, vi som hade det där fabulösa livet som Lauren Conrad i The hills. men är det verkligen så fabulöst i verkligheten, nej det är väl inte möjligt ,inget är perfekt. jag vet faktiskt inte varför jag tittar på the Hills, visst har jag drömt att också få jobba med mode som Whitney gör, jag skulle ju dö för en sådan chans.

att titta på the Hills får mig att drömma mig bort och tänka på hur många möjligheter det finns och att drömma är väl aldrig fel?


Inga måsten

godmiddag på er allihopa, idag får vi inte nöjet att få se solen titta fram här i Åhus tråkigt nog. var ute och hämtade posten imorse och det var ju faktiskt ganska kallt till skillnad från igår.

idag känner jag mig ganska trött trots att jag fått min sömn, kanske har jag sovit för mycket? nu sitter jag iaf i soffan och tar det lugnt, jag har inga måste vilket är så skönt. eftersom jag varit sjuk i en vecka har jag redan gjort det mesta som behövs förutom rensat mina garderoberna men det har jag bestämt att göra efter att jag kommit hem från stockholm, för det är ju klart att det ska shoppas där med. jag hoppas på att hitta min student klänning och lite annat smått, men inte för mycket för jag var ju nyss i Göteborg :) jo, visst jag har ett måste, den något besvärliga historia uppsatsen som måste göras innan Stockholmsresan eftersom den ska vara inne när lovet är slut men det fixar jag sen, nu ska jag tillbaka till the hills tittandet, vi hörs sen!

Kram

Rödpanna

det var en härlig stund i solen idag, kändes redan som sommar, solen brände på bra och lite färg fick man ju också. i eftermiddags stod två klippningar på schemat och det gick hur bra som helst.
ikväll har jag bara tagit det lugnt och umgåtts med Marie, hon undrade varför jag var så röd i pannan, ja jo sa jag, jag tog ingen solkräm där vet faktiskt inte varför. det där med att vårsolen är starkare än solen på sommaren tror jag stämmer, eller vad tror ni?

och på tal om solen så är det ljust så länge på kvällen nu vilket är underbart, man blir så mycket piggare, är det kanske därför som jag inte har någon riktig ro att sova idag heller fast det är så sent. jag tycker att man blir så pigg och glad och fylld av energi när det är så ljust och härligt väder ute, våren är nog den bästa årstiden delat med sommaren tycker jag, vilken årstid tycker ni mest om?

Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova lite iaf, sov gott så hörs vi imorrn!
Godnatt

Emelie

frukost & sex and the city...

nu blir det gröt och något avsnitt av Sex and the city till frukost innan jag går ut i vårsolen, Härligt med lov! :)

kram

nybäddat...

Hur mysigt är det inte att få krypa ner i en nybäddad säng? jag fick en god natts sömn inatt iaf
har ni sovit gott inatt?

Kram

Coldplay

Jag sitter här i sängen och lyssnar på Coldplay o dess vackra låtar, jag har liksom inte riktigt ro att sova än. Då brukar jag lägga mig i sängen och lyssna på låtar som Yellow och Fix you och fundera ett slag. låtar som dessa väcker gamla minnen och får mig att fundera över mina val i livet. jag tänker tillbaka och småler för mig själv när jag minns och undrar hur allt skulle blivit om jag gjort något annorlunda.
men mest så drömmer jag mig tillbaka, ler och känner känslan jag hade då.
Brukar ni tänka tillbaka på era liv och fundera över de val ni gjort? eller vad gör ni när ni inte kan sova?
Nu ska jag krypa ner under täcket och drömma vidare, tack för ni tittade in

Godnatt
Emelie


Hej!

Välkomna till min blogg!
Jag har länge funderat över att skaffa en blogg för att få skriva av mig lite men har inte kommit till skott förrän nu.
Jag kommer dela med mig av mina tankar och funderingar och vad som händer i mitt liv just nu. Hoppas ni gillar det!
Kram Emelie

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0