pocahontas

igår var det final på krsddagarna och det firades rejält, det blev en kväll värd mina förväntningar jag träffade på gamla klasskompisar och det blev många skratt, dans och prat. jag blev tilldelad namnet pocahotas för kvällen tack vare mitt hårband men visst det gick så bra så.

nu har jag hunnit börja jobba också och det käns helt klart okej men var har sommaren tagit vägen? från tropisk värme till kalla vindar och 15 grader hallå det är ju juli? jaja en resa till hösten skulle sitta fint.

jag har också varit duktig och skrivit in mig på arbetsförmedlingen men till vilken nytta? man måste ju bara göra saker gentemot dom, söka arbete tänker jag göra själv och det var ju det man får ju göra även om man är med där så vf egentligen, trevliga var dom ju inte direkt.... jaja det ska nog gå bra :)

skönt med en ledig dag idag nästa jobbdag blir tisdag och trots att jag inte jobbar alls mkt än längtar jag redan till nästa helg ingen aning varför, kankse för att det är martin o martin och jag är sugen på fest? ja så är det nog jag är ett hopplöst fall när det finns möjlighet till dans, nåväl gott folk nu ska jag bädda ner mig i sängen och kolla på satc, det är ju nästintill beroende framkallande men ack så bra.

godnatt!
/ Em

what goes around comes around

jag tror det är så, what goes around comes around iaf så borde det vara så tycker jag. jag har alltid också tyckt att alla förtjänar en andra chans men n u är jag inte så säker längre.

nåväl krsddagarna har dragit igång och det är för det mesta fullt ös i stan, helgen firades med mycket dricka, skratt, dans och nöjen dansen igår gick bra, lika bra som jag trodde lite bättre och tur var det :) jag har även hunnit börja jobba och det känns väl okej iaf när det inte är fint väder ;)

ikväll blir det fest, tyvärr nyktert för min del då jag ska jobba imorgon men det brukar va roligt det med. det börjar också ploppa upp massa bilder från studenten o den tiden från alla och det känns sorgligt, trodde nte jag skulle känna av saknaden förrän i höst men det känns ju redan nu underas tro hur det kommer bli i höst då :/

nåja nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo för kvällen :)



saknade <3

danceoholic

hej på er!
nu sitter jag här i sängen igen och tar det lugnt som vanligt, det är otroligt att man blir så trött på kvällen efter en dag på stranden. idag har jag iaf hunnir med en vända i staden också, varit uppe på salongen en sväng och hälsat på och köpt lite välbehövt balsam, dock glömde jag inhandla kläder inför dansen på krsddagarna men det får jag fixa sen. är lite smått nervös inför dansen var ju ett tag sen vi sluta dansa dom  men jag kan ju inte låta bli att dansa när jag får chanen så det ska nog gå bra :) jag är fortfarande såå sugen på fest o dans o längtar till helgen, ska bli super kul på fredag. då startar krsddagarna och vi är ett gäng som ska ut, nej nu ska jag nog smita ut på gräset och köra danserna, kan inte låta bli! puss på er!
/ Em


some years ago.... krsddagarna

RSS 2.0