underbar helg

helgen har varit underbar, mys på stranden igår, hem till grannarna på middag, förfest hos fidde och finalen på martin & martin. det var med andra ord en skitrolig kväll, vi dansade tills svetten lackade av oss, umgicks och trivdes, mot kvällens slut åkte skorna av och hamnade i den fina sanden, jag körde hemåt vid tre och hoppade i kojs. vaknade av mig själv halv tio, när jag brukar gå upp numera ;) och käkade frulle körde till jobbet och det kändes i kroppen att man dansat igår, Skönt!  va helt okej att va tillbaka på åhlens i år igen, roligt att träffa människor och hjälpa kunder.
 
slumrade till i solstolen väl hemma vid halv fem, vilket underbart väder det är nu! så mysigt varmt på kvällen. har slappat till det ett tag nu så nu ska jag fixa och trixa lite, bland annat tack korten från studenetn ikke att förglömma! är redan sugen på fest och dans igen, finns en längtan till nästa helg!

/Em

storm

godkväll!
stranden idag var lika med storm men vi slog oss ner och packade oss som sillar med stolarna runt om, strandälskare som jag är somnade jag och vaknade när de andra packade ihop för de frös, snällt packade jag ner mina saker och fortsatte steka hemma i trädgården med familjen.

kvällen har spenderats med sanna och fidde med allmänt snack och nu blir det att krypa ner till kojs för imorgon är det också en dag som kommer sluta på martin&martin vilket jag ser framemot, tyvärr blir det inte lika roligt att gå uppoch jobba dagen efter men det löser sig :)

godnatt kära vänner
/Em

sommar

hej på er! det är dåligt med uppdatering nu när det är så fint väder, jag kan ju inte hålla mig borta från stranden men vad ska man egentligen annars göra när det är super hett ute och man bara vill svalka sig? man går ju inte och shoppar direkt och sommar är det ju bara en gång om året tyvärr.

midsommar har inte börjat sjunka in förrän nu trots att jag redan i lördes bestämde mig för att inte lägga energi på saken, det är det inte värt, midsommar var ingen höjdare men det får jag ta igen på lördag. tror det kommer bli riktigt trevligt och ett uteställe i åhus, det kan ju inte bli bättre för mig. tyvärr ska jag jobba dagen efter så jag får väl hålla mig nykter men det är inga problem jag kan ha super roligt ändå :)

jag har hunnit med massor i veckan när jag inte hängt vid datan, eller massor? det beror på hur man ser på saken.. jag har myst på stranden och umgåtts med mina vänner men mer än så ska man ju inte göra innan man börjar jobba ;) för första gången sen jag var liten har jag varit på äspet sidan också, är inte sanden mkt finkornigare där eller jag bara inbillar mig? vattnet var definitivt kallare än på täppet sidan men det hindrar inte mig från att ta ett dopp. sand hav och glass det är sommar det :) nej nu ska jag krypa till kojs för imorgon ska vi till playan igen och steka!

godnatt på er!
/ Em


que es la verdad?

vad är sanningen? hur vet man vem man ska lita på, vem som är ens riktiga vän eller vem som ställer upp? vem som talar sanning eller vem som inte gör det? jag trodde jag var en bra människoläsare men det är jag nog inte, jag blir alltid lika förvånad när det kommer till kritan och något nytt dyker upp till ytan. jag tror alltid det bästa om människor och vill ge dom en andra chans men vad tjänar jag på det egentligen. man blir allt mer osäker på om man kan lita på nya människor, säger de bara det man vill dom ska säga eller säger dom vad dom gör för att det är vad dom vill och vad dom tycker?

då och då i livet dyker det upp händelser som får en att fundera, frågor dyker upp men man har inga svar. jag tror iaf att man lär sig av händelserna man går igenom förr eller senare även om man inte förstår, man ska ju lära genom/av livet, eller?

/ Em

tjenixen

jag sitter här i soffan och varvar ner efter en lång dag i Malmö. jag åkte dit för att reklamera mitt löshår jag köpt till balen då det är som svinto i topparna men självklart blev det shopping med, jag skulle ju inte men kunde inte låta bli så jag kom hem med ett par nya klackar och en rosa klänning.

dagen bjöd på många skratt och mycket motion, vaderna är helt stela nu hoppas de funkar imorgon för då är det ju midsommarafton minsann, vad ska ni hitta på?
jag ska på en hemmafest för en gångs skull, det är inte ofta det händer :)

nej nu ska jag hoppai sängen för har en klippning imorgon, då vill ju alla vara fina!

kram på er och godnatt!


frihet

känslan av frihet var tanken som slog mig idag när jag var ute och gick, jag kom på att nu kan jag göra vad jag vill, jag kan flytta härifrån, jag kan resa jag kan bara titta på tv en hel dag ja göra vad jag vill det är och det bästa efter studenten, att känna sig fri. det är mycket jag inte vet, vad jag ska göra vad jag vill göra i framtiden men jag vet iaf lite vad jag vill göra nu. jag vet att jag har jobb i sommar men vad händer sen? lite ångest känner jag inför hösten men ändå en lättnad av frihet. idag fick jag iaf beskedet att jag kommit in på designskolan jag sökt till ifall jag inte har ngt arbete i höst, inte vill jag sitta hemma och glo iaf, jag vill vara kreativ och skapa :) 

studentdagen började med champagnefrukost i tivoliparken, men efter fotot drog vi oss mot tågstationen för tak eftersom det var regn och rusk. där satt vi och drack, planerade och sjöng innan vi drog oss in i kyrkan där vi också sjöng och lärarna höll tal, Annikas var bra men bäst var Jonas tal. sedan tog vi bussen tillbaka till skolan åt på skånehuset, hanna höll ett riktigt roligt tal som rimmade om alla i klassen "emma och emelie, alltid ett stim de har av killar omkring" sen tillbaka till skolan för att skriva i mössor och nu började alla bli gråtfärdiga och tårar fälldes. ungefär 14.00 sprang vi ut och gjorde scenen begav oss till flaket där himlen öppnade sig och iväg for vi lika glada fast det regnade, bikini hade varit väl passande för när vi väl gav upp var vi blöta som katter. pappa hämtade upp mig och jag hann hem innan gästerna kom. tog på mysklädr fönade klänningen i en halvtimme sen var det bara på det igen när gästerna kom. det var en mkt trevlig kväll här hemma och utgången var helt okej. helgen har varit lugn och en energiladdare, är trött på att vara sjuk nu, nu vill jag frisk och ha fint väder sen när jag börjar jobba kan det regna istället men sån tur jag nog inte som vanligt.

jag hade inga speciella förväntningar på studentdagen. jag hade föreställt mig att de skulle vara jobbigare än det var,  jag trodde att jag skulle gråta mer men så blev det inte, jag som är så bölig började inte lipa som fan, det var ju ingen rolig dag, jag kan inte säga att jag kände glädje. det var mest overkligt allting och jag tror inte man inser att det är slut förrän i höst när man inte träffar alla igen....

nåväl slut på funderingarna idag nu ska jag nog krypa i sängen och sova, känner mig pigg men får väl hitta på ngt så att jag blir trött.

godnatt gott folk!



balen :)

pricken över i

det är ju helt otroligt vad jag ska lyckas med allt, inte nog med att jag är genomförkyld med hosta o täppt näsa o allt men nu har jag också fått nackspärr, pricken över i et alltså. idag har jag fått gå med min snygga blåa krage och känt mig som en hundraåring gammal tant även när vi var ute och åt middag för sista gångern med klassen o våra "närmsta" lärare. men vad gör man inte för att kurera sig inför studenten, tänk endast en hel dag kvar och den natten sen kommer jag nog inte kunna sova alls. det kändes väldigt sorgligt när jag gick ifrån class mot bussen och tanken slog mig att det här är sista gången vi alla kommer sitta ner o äta middag och prata med våra nära lärare, klart vi har studentdagen kvar men det är inte samma sak, usch vad sorgligt för jag kommer verkligen sakna alla och hela klassen. vi har fått en så jävla bra sammahållning nu så det är bara så tråkigt. snacka om att jag kommer det dagliga sociala snacket man haft med klassen varje dag :( 

men igår var det iaf karnevalen, o det var otroligt kul om man bortser från att det kastades glasflaskor och att det nog ledde till min härliga nackspärr jag vaknade med idag ;) men det östes galet mkt med dans och huvudet slängdes hit o dit, blev ju även buren en del också så det gjorde väl sitt.

nu bara längtar man till studentdagen, jag vill bara springa ut nu nu nu, det går alldeles för sakta! snabba på tiden bara just nu...

o Balen, den var underbar :) verkligen ett minne för livet. min baldejt  och jag hade verkligen skit kul, kunde inte fått ngn bättre. det kändes faktiskt som att vi känt varann sen tidigare och vi skojjade, skrattade och pratade. trevliga bordsgrannar hade vi med :)

just nu har jag bara en sorlig känsla av att snart är de slut, jag kommer inte få träffa mina roliga galna klasskamrater varje dag, vi kommer inte sitta där vid matbordet eller vid frisörbordet och skämta och prata och bara gråta av skratt för att vi har så kul, sorgligt men allt har ju ett slut och vi har ju våra minnen kvar och ja det var ju ett jävla tjat på mig nu så nu ska jag minsann hoppa i säng och vila upp mig

morsning korsning!

(jag läser igenom inlägget och börja ändra grammatiken, Annika vad har du gjort! :)



HV1



HV3

usch

vad jag är förkyld och helt trött i kroppen, men det är klart vi har ju haft skattjakt, fest fest o fest! och det har varit underbart, det är underbart att ta studenten.

skattjakten var det bästa jag gjort på länge och det finns inte ord att beskriva med hur roligt det va och man vill bara göra det igen. efter skattjakten blev det mat sen hem och göra vid sig litta för att sedan dra vidare o fortsätta på förfest för att sedan nå slutmålet banken, det östes med dricka på dagen och därför blev det snålare med det på kvällen, jag hann till o med bli bakis. men det var en sjuhelvetes dag :)

torsdagen spenderades med att göra så lite så möjligt, hade en del ärenden att göra på stan innan jag gjorde mina naglar som blev helt okej, färgen på tipparna? rosa såklart ;)

även gårdagen blev en hård dag med en vända i malmö för att köpa löshår och en väska till balen o gärna ngt annat snyggt o tänk det lyckades jag med :) kvällen startade i bromölla där det var förfest och sedan blev det banken igen, blev en härlig och sjukt lyckad kväll. i feel happy :) men idag vaknade jag med att förkylningen hade blivit värre, känns inte som att rösten räcker till, jobbigt att prata, jobbigt att andas  o halsen värker men det får gå ändån det är ju balen imorgon. många har tagit det lugnt för att vara vackra till balen men hallå allihopa, vi tar bara studenten en gång! så endast ikväll ska jag kura ihop mig och vila inför imorgon. min kropp har sagt stopp nu så jag får väl vara snäll mot den idag iaf.

imorgon ska jag bli hämtad av min dejt klockan tre och jag ska få åka 30-tals bil, ska bli spännande. min baldejt verkra supertrevlig så det känns jätte bra. godkväll mina vänner nu ska jag dra mig bort från fotbollssoffan och istället kolla på film, fotboll är ju bara långtråkigt!
 
nåväl, trevlig kväll!



förfest i salongen ;) hanna, sara, viki, nattie o jag



the runaway brides ;)

SKATTJAKT

hej på er!
igår låg jag på stranden hela dagen och stekte, ordentligt skönt var det och det blev även massor av dopp och bad i havet och det av faktiskt jätte skönt det med. väl hemma åkte jag o köpte blått spetsband och tyll till skattjakten, vi ska ju vara brudar!

idag har det varit en lugn dag, hade bara frisörlektionen där vi fikade,redovisade, städade o fick reda på våra betyg, hämtade balklänning, letade smycken och nu ska jag sätta mig och sy våra strumpeband, wish me luck. äh det ska väl inte va så jävla svårt? mamma skrattade åt mig när jag sa att jag skulle göra det men tack för det. så svårt är det väl inte, nej nu ska jag bannemig sätta igång och visa mamma så hon får tiga! sen måste jag ladda inför skattjakten och lägga mig tidigt, kommer bli en lååååång dag imorgon! börjar redan tjugo över nio och sen blir det hålligång hela dagen och hela natten antagligen om man fortfarande lever då ;)

över till symaskinen
ciao!


RSS 2.0