julklappar

godkväll :)
jag sitter här o kollar på sos gute som visar inspelningar från sommaren så nu sitter jag o saknar sommaren med värmen o alla härliga fester, sommar sommar snabba dig hit igen =) o nu tjatas det om att man ska skriva julklappsönskelista men jag vet inte vad jag önskar mig mer än en sak nämligen en ring från saga.


såhär ser den ut, skulle vilja ha texten tro hopp kärlek på den :) annars har jag bara sagt att jag behöver en bil och en data men det lär inte finnas i något paket.

vad har ni önskat er?


julpynt

isch vad trött jag är idag, slog mig ner i soffan efter en heldag på jobbet och de va döden kändes som jag skulle somna vilken sekund som helst. jag som hade velat julpynta lite men det får vänta till måndag eftersom jag obbar hela helgen och är helt slut idag.

jag såg en gran i rustas reklamblad idag och tänkte en sån skulle jag vilja ha på mitt rum :)

 

typ såhär såg den ut men min skulle ha babyrosa julgranskulor =)

nej nu ska jag ägna mig åt oskyldigt dömd, farligt bra ;)

/ Em


förlängning av livet

godkväll gott folk!

idag har jag förlängt livet rejält med ett par asgarv. jag har nämligen varit och provkört en bil med mamma idag. vi skulle hitta en okej bil till ett bra pris vilket blev en välskött bil från -92. jag som inte kört manuell utan bara automatare sen jag fick körkortet vilket är över ett år sen skulle alltså köra en bra runda för att kolla läget.

det gick faktiskt över förväntan, lite brummande under pareringen med kopplingen o gasen bara men under resans gång hände ju en del roligheter, det är ju inte så att man är van vid att köra en gammal bil. bilen skakade så jag trodde den skulle välta på motorvägen o mamma säger; vad är det som tickar? ja säger jag den sprängs väl snart, jag kankse ska sakta ner men nejdå jag ska se vad den går för såklart tickandet fortgår. på vägen tillbaka har jag bråttom, fort ska det gå det börjar regna och jag sätter på vindrutetorkarna, när jag är uppe i 90 flyger vindrutetorkaren av och jag o mamma viker oss dubbla av skratt men jag får köra utan tillbaka. 10 minuter senare är jag tillbaka i krsd från bromölla och jag undrar om hastighetsmätaren verkligen stämmer, jag flög förbi bilarna på motorvägen men men det var en rolig färd. ni som har körkort fattar hur roligt det kan bli när man inte kört manuell på över ett år och kör en mkt gammal bil :)

jag färgade även mamma idag i mörkbrunt med en violett ton med ljusare violetta slingor, snyggt ska det va sedan blev det ett långt danspass för min del, en riktigt rolig och jobbig dans som resulterade i en spagettikropp för många även mig, fick kämpa upp för trapporna på väg till bussen men jag lyckades ta mig hem.

nu ska jag strax krypa till kojs då det är jobb imorgon!

godnatt gott folk

/Em

nu nu nu

det gick inget vidare med att hitta fakta om att starta eget och jag vet inte ett skit om att ha eget företag så det känns ju bra, nej. jag vill ju sätta igång nu nu nu! nåja det kommer tids nog när jag tagit reda på allt jag behöver veta :)

nu ska jag nog fortsätta njuta av min enda lediga dag denna veckan för det har varit en del flängande i helgen, utgång i fredes, sexparty i lördes, dansuppvisning igår och klippning och nu blir det jobb till måndag igen:) men det har varit en bra helg iaf och veckorna går så snabbt så snart är det helg igen minsann.
över till soffan och film nu :)

/Em

Rusk

hej i rusket!
gud vilket deprimerande väder det är, kan ju nästan inte bli värre. jo okej det kan bli storm och kallare...
jag sitter här i myskläder vid datan och tittar på kläder och skor, jag hittade ett par skor i sthlm när jag var där på din sko men tvekade, när jag väl köpt så mycket annat hoppade jag över dom och nu ångrar jag mig så enormt och de är slutsålda överallt :(

DS_250960_A.tif
de är kanske lite too much men jag gillar dom, jag kallar dom för monster skorna ;) så om ngn har ett par 36:or och vill sälja så tänk på mig :)

jag skulle egentligen leta efter information om att starta eget företag idag när jag är ledig eftersom jag bestämt mig för det nu men som vanligt hamnar man på andra sidor, typ shoppingsidor. så jag gjorde upp ett avtal med mig själv att jag fick titta lite först sen leta fakta men det är ju så tråkigt att hitta massor som man vill ha när man inte har någon fast inkomst och inte kan slösa, snacka om att jag längtar till att jag kan slösa lite på kläder o skor :)

nej nu får jag väl ta och leta lite fakta, och titta på dinsko.se med jämna mellanrum ifall de skulle pluppa in ett par 36:or ;) alla tips om  eget företag tags glatt emot förresten! :)

kram sålänge
/ Em

hysteri

sitter i soffan med en bit cheesecake glass i famnen och myser till tvn, jag har nog snart fyrkantiga ögon, åtminstonde efter denna veckan.

helgen har inte vatt alldeles för händelserik, har vatt en riktigt lugn helg för min del för första gången på länge. kan verka som något skönt men jag är alldeles för rastlös för en såhär lugn helg med två hemmakvällar o en kort utekväll. jag gillar fart och fläkt minsann, veckan som kommer bjuder förhoppningsvis på det, det blir mycket jobb och en händelserik helg att se fram emot.

jag såg på parlamentet tidigare där josefine bornebush skulle imitera en bloggare och det fick mig att fundera på vilken hysteri det har blivit att blogga numera, som värsta stora grejen. lite tråkigt tycker jag, det kändes mer intressant och äkta innan nu är det så förstorat och uppmärksammat. nåväl nu smälter min cheesecake så tillbaka till soffmyst

/Em


RSS 2.0