fjärilar

godmorgon bloggen!

idag vaknade jag till fjärliar i magen, vilken härlig känsla.
har precis gjort mig frukost och satt mig i soffan för att se män som hatar kvinnor, äntligen! så länge som jag velat se den. annars har det inte hänt så mycket annat utan att jag ska jobba klockan fyra, dagen har ju precis börjat, iaf för mig ;)

nej nu kallar filmen!

/ Em

hey I like my butt

hello people!
helgen har bara sprungit iväg denna gång, tkr ni inte? men det har iaf varit en trevlig sådan.
fredagen blev som väntat full med ös och drama på ett positivt sätt, vi startade med förfest hos maximilian i Åhus ghetto sen gjorde vi tre brudar staden och kilade ner till Banken. det blev en helt okej kväll som sedan slutade på topp då alla brudar fick vad de önskat, sanna o Emmi fick sin efterlängtade mat och jag fick det jag också efterlängtat. fredagen blev sen och likaså blev min uppstigning därefter det blev en snabb frukost för att sedan färga mamma och sedan vidare till kräftskiva. kvällen slutade hos sanna och sedan fick jag vara taxi hem.

idag har jag nog inte gjort något vettigt alls, om det inte är vettigt med att kolla film förstås. sitter hos sanna nu och gör ett inlägg efter hennes önskan.

så är det ju så att jag har en ny fundering igen efter helgen, en fundering om rumpor.
hur mycket bryr sig killar om rumpor egentligen? jag hörde nämligen en sak i helgen som löd såhär "du måste känna på hennes rumpa hon är 90:a den är fortfarande fast" när jag hörde detta var min första tanke; jaha så om fem år kommer rumpan vara slapp då på alla oss 90:or? vafan tänkte jag, så jävla farligt kan det väl inte vara när man är 24 och om man tränar, eller? visst jag har ju fått lära mig i färg o form kursen att rumpan kommer sitta 5 centimeter lägre när man är 30 men vem kommer stå där med en mätsticka och mäta? ska man göra märken för varje år som man gjorde när man var liten hemma hos mormor och morfar varje gång man hade vuxit på längden? nä ett sånt trams och tråkigt att tänka på, hey alla åldras även ni killar det är bara att leva livet när man kan och vem kommer märka att rumpan har kasat ner en centimeter om två år? nä man har ju inget märke på väggen att jämföra med

bra ös

jag berättade ju inte hur jag ska få utlopp för min energi ikväll, jag ska på fest hos en av golfarna vi tog studenten med, vilket innebär bra ös. vi hade en del bra fester under studenttiden så jag vet att det blir bra  ;) det här blir mitt sista flitiga inlägg för dagen för nu ska jag klippa mor min sen blir det till att göra sig redo för kvällen så vi hörs imorgon! trevlig helg people!

/ Em



3.3

slå ner dig

gud en sån trevlig start på helgen! jag känner mig så nyttig, alltså inte när det gäller energiintag då (jag klämde i mig ett kexchoklad innan tolv imorse för första gången, första gången så tidigt på en dag alltså) utan när det gäller att få saker & ting gjorda. när man blir väckt av små skrikande grannar klockan 07.30 och sen inte kan somna om kan man lika gärna gå upp och fixa allt som behövs so i did. jag behövde faktikst kolla på en film som ska lämnas tillbaka så på med rullen, in med frukostbullen i ugnen och mys i soffan sen blev mitt rum städat, sängen snyggt bäddad, diskmaskinen urplockad, köket snyggt fixat osv och allt detta under dans till hög musik då jag är riktigt laddad för fest ikväll, fest sugen har jag vatt sen i måndes klockan sju på morgonen när jag satt påväg till malmö längtandes efter fredag och nu är den här, woho  så jag hppas alltså för att få utlopp för min energi ikväll.

förresten har ni tänkt på hur fel det kan bli när orden kommer i helt fel ordning i en mening? till exempel blir ibland slå dig ner; slå ner dig, helt fel innebörd ju. jag kommer ihåg att vi tittade på sådana här misstag och stavningsmisstag som man skrivit i mataffärer osv när de hade kampanj pris på något, fråga mig inte varför vi gjorde det för det minns jag inte. men det är ganska roligt att se, tyvärr har jag inte fått nöjet att se det i någon mataffär häromkring. men det jag skulle komma fram till var att förra helgen när jag kom upp och ut till mina föräldrar och skulle äta frukost frågade mamma om jag ville ha en bulle i ugnen, pappa och jag började garva direkt och ja sa nejtack sen fattade mamma varför vi garvade men hon tänkte ju inte som vi gjorde när hon sa den meningen för egentligen var ju meningen "korrekt" det fanns bara olika sätt att tolka den. Det är bara att ta sådana här misstag som något roligt, dra nytta av det och få skratta här i livet. min poäng av det här om ni inte fattar det är att skratta, njut av livet!

nej nu ropar far att det är fika, det är ju fredag!

/ Em

hopplösa människor?

nu har jag fått order om att vara en flitig bloggare så jag lovar Sanna, jag ska försöka :)

jag glömde ju eller glömde, jag uteslöt en mindre viktig händelse i mitt förra inlägg för att skona er läsare från ett super långt inlägg men jag kan ju göra ett till så kan jag säga mig vara flitig ;)

det blev nämligen en spontan utgång igår, nykter för min del eftersom jag skulle jobba idag klockan åtta. och när jag satt där nykter och tittade på alla människor funderade jag på varför de var på banken klockan 00.21 en onsdag kväll, en kväll mitt i veckan. var de arbetslösa? hade de inget bättre för sig? jobbade de kanske vanligtvis natt och var lediga igår? eller gillar de bara att njuta av livet som vi och göra det som faller oss in? först tänkte jag; alltså vad är det för fel på dessa människor som festar mitt i veckan, har de inget annat viktigare för sig i sitt liv? men så tänkte jag men jag är ju med här och de kankse bara gör som jag och går efter: one life, live it! för det är vad ja hört måååååånga gånger i sommar och man vet ju aldrig vad man kan missa, har man inget att förlora (mer än en nattssömn) så varför inte köra på? klart man ska!

det var en ganska seg utekväll igår och det tycker jag oftast onsdagar är förutom när det va studenttider men man vet aldrig vad man kan gå miste om och varför ligga hemma i sängen när man kan dela lyckliga skratt med sina bästa vänner, nej jag tackar för igår och tackar för er!

     

<3

men ja sorry, jag är kvinna, jag tänker

hej gott folk!
jag är tillbaka efter mitt sommaruppehåll, nja inte var det planerat och inte var det hela sommaren men ett bra tag iaf. jag har haft på tok mycket att göra för att sitta framför datan under sommaren men nu är jag tillbaka.

jag har haft en toppen sommar med massa roliga fester, roliga arbetsdagar (tro det eller ej) och bara mysiga kvällar, massor av SATC avsnitt har averkats och tyvärr en hel del drama men vad vore livet utan drama?

efter en hel sommar med händelser och långa dagar med vänner och kollegor har jag såklart hunnit fundera en himla massa också, har ni tänkt på hur roliga konversationer man har när man är på förfest med folk man känner och även de man inte känner?

i fredes var jag på en killkompis 20års fest med ungefär bara massa killar (iaf de jag umgicks med för kvällen), men iaf så hade vi en rolig konversation, jag är ganska öppen och spontan när det gäller att konversera och även när det gäller att diskutera det motsatta könet, killar. jag vet inte hur vi kom in på det  men vi snackade om att kyssas. iaf så sa jag att jag tror att man har en speciell kysskemi med vissa personer, som vilka man då passar att kyssas med och därmed tycker man att personen är bra på att kyssas. för man tycker inte att alla är bra på att kyssas som man kysst, eller hur? så det beror på kysskemin helt enkelt precis som man passar ihop med vissa personer, man har samma person kemi. när jag sa det så garvade bara mina killkompisar och sa att jag va knäpp men ja sorry, jag är kvinna jag tänker...

undrar om killar funderar lika mycket som vi tjejer? eller beror det kankse inte på könet utan på vår personlighet? tjejer är kanske mer öppna med sina tankar och funderingar, som jag och killar mer stängda om det och behåller det för sig själv, ja vem vet? ja har inte hunnit lista ut det motsatta könets tankesätt än iaf.

Det har väl vatt ett jävla tjat på mig när det gäller saknaden av min klass men jag måste säga att det inte känns så farligt som jag trodde nu när hösten har kommit och skolorna har börjat igen, jag har kontakt med de personerna jag vill och det är klart att det hade varit kul om man kunde hållt ihop många fler men så blir det ju aldrig. jag har iaf träffat nattie o viki i sommar, fest på sommarbjörket och vi hade en rolig kväll, träffade vikkan i tisdes också och det var på tok för längesen hade tokmycket att uppdatera henne om och det hördes många skratt på stranden som vanligt när det gäller oss.

Nu ska jag inte göra ett längre inlägg för då kiknar ni väl så vi hörs sen!

/ Em



vikz and moi :)

RSS 2.0