helg

vilken underbar helg det har varit! och ännu bättre är det att jag är ledig imorgon :)

jag inledde helgen med att dra till grand med brudarna, det var verkligen en toppen kväll som bara blev bättre och bättre. jag träffade johan och alla de andra grabbarna jag umgicks för jämnan med förr och det var otroligt roligt att ses igen. kvällen bjöd på många skratt och mycket dans och jag hamnade inte i bingen förrän klockan var fem och det var helt ljust ute, känns ju som sommar nu. lördagen spenderade jag med marie. vi såg på robinson, filmen taken och ballar av stål. vilken besvikelse det var att ellenor vann jag tyckte att jarmo eller anna skulle vinna minsann. filmen var superbra och spännande och ballar av stål gjorde så jag skrattade av gråt. idag har jag försökt vila i solen en stund men det var så varmt att jag fick bada i vattnespridaren. sen blev det avslutning i liviushallen för barnen och väl hemma firade vi mamma, det är ju faktiskt morsdag idag.

min baldejt hörde faktikst av sig nyss, jag var lite orolig över att det aldrig skulle hända men han verkar iaf jätte trevlig och rolig? hur man nu kan avläsa det på ett sms? haha jaja det känns iaf bra, dock måste jag nog fixa smycken och väska snart, alltid ute i sista minuten japp. måste köpa tyll och strumpeband till skattjakten med, det har jag planerat att göra imorgon! nu ska jag skriva mitt lilla arbete om mina baluppsättningar jag gjorde i bollerup som ska redovisas på tisdag men det skulle jag bara gjort nu sen klockan åtta jaja det finns ju en dag imorgon också.

kram på er!



emmi & empa

skattjaktsjagning

idag startade vi dagen på teatern där vi fick se molin rouge, den var faktiskt helt okej. kände att det blev lite överspelat ibland och kunde inte hålla mig för skratt men det kunde inte nattie heller. därefter blev det jagning efter kläder till skattjakten och efter en del om och men hittade vi en del av vår outfit, sen ska jag fixa resten ;) sedan blev det käk på house of bagels som vanligt, mumma sedan tog jag bussen hem o däckade i soffan, jag är nog kroniskt trött? men halv fem var jag inne i staden igen för att nåla upp min klänning så den sys upp. så skulle jag såklart kolla accessoarer med o ja jag kan ju aldrig bsetämma mig, halsband,armband och små öronhängen eller hängade öronhängen och armband, vad tycker ni? jag ska iaf ha rosa handskar det har jag bestämt ;)

imorgon är det sista dagen på salongen, kommer kännas konstigt men ska iaf fixa syrran inför studenten och det ska bli super kul, senare blir det nog utgång, nykter för min del får spara mig inför studenten nu :) nej nu är det criminal minds!

puss o kram!

ikke sa nikke

godkväll på er! gårdagern hos golfarna blev en riktig höjdare faktiskt, trots att det inte var något vidare ös men det blir vad man gör det till och mitt sällskap räckte långt :) sämre är det idag, jag mår alltså så jävla dåligt dagen efter även om jag inte dricker särskilt mycket, jag tål inte det längre helt enkelt. illa nu när det är student men dagen efter studenten får jag väl bara överleva antar jag men under skattjakten o karnevalen får jag väl ta det väldigt lugnt. säger jag nu men när man väl är det blir det nog inte så... nåja man tar ju bara studenten en gång :)

halsen känns inte så jätte bra idag, det sjöngs ju en hel del studentsånger igår och ja frisörerna skulle såklart höras mest mot alla golfarna men ja vi tre lyckas alltid. förkylningen gör ju sitt också förstås bra tajmat inför för studenten med det eftersom jag aldrig blir av med sånt men det ska nog gå så bra så ändå :)

idag har det känts som världens längsta dag, efter tre timmars sömn gungade jag upp från sängen och hela rummet gungade fixade mig lite och mötte sedan viki vid frukost bordet, var annars? o olga ja hon sov som en stock haha. våra redovisningar gick iaf bra, men vi var tydligen lite för flamsiga? vi? nej det kan jag aldrig tänka mig, men så har vi ju en riktigt rolig lärare med... redan tio slutade vi och jag o maria satte oss för att skriv vår saga om vårt extrema temaarbete. gick väl sådär, huvudet var inte riktigt med idag så jag åkte hem och sov för att dra mig upp vid halv fem igen. tog min första matbit för dagen och begav mig senare på ledarmötet för gymnastiken.

det känns superkonstigt att inte ha massor att göra nu längre, ingen dansträning, inga träningar för barnen och framförallt inte en massa plugg. nu har man ju helt plötsligt massor med tid! vet inte om jag gillar det riktigt, jag vill bara börja jobba som frisör och få göra det som är så jävla kul, att skapa med färg och form. om jag är arbetslös i höst så vet jag inte vad jag gör! funderar på att söka till en designskola iaf iaf för man vet ju inte, inte tänker jag sitta här hemma och rulla tummarna, ikke sa nikke. nej nu ska jag nog koppla av lite i soffan, japp nu igen men jag har ju inget annat att göra och jag är faktikst lite sjuk så sov gott sen gott folk!

godnatt

godnatt

idag har jag varit iväg hela dagen och gjort vårt brudarbete efter skolan, blev super nöjd! nu ska jag krypa ner i sängen o sova för imorgon måste man vara utvilad för då är det fiesta med golfarna som gäller, godnatt på er!

kram



"brudparet"

helg

gud vad skönt det har varit med en lång helg :) jag har inte pluggat ett skvatt vilket jag bestämde mig för och det har vatt så skönt. i fredes var jag inne i stan en runda och shoppade lite skor, jag hittade ett par skitsnygga sandaler med nitar på barnavdelning som jag inte kunde motstå, storlek 34 satt som ett smäck på min fot. billigt och bra när man egentligen inte ska shoppa ;) i

går blev det en impulsutflykt till entre med Emmi, jag hade en underbar dag med många skratt. Emmi körde och jag var körlärare, hon hade glömt bort de flesta skyltarna men hon hade ju "aldrig stått i bilkö" jag garvade så att jag grät, hennes kommentarer är de bästa. men allihopa Emmi kör faktiskt bra och hon kan alla bildskyltar iaf som var hästar får vara och inte vara o så. sen ville hon ha numret till sister hazel av mig, fast hon menade studio hazel där man gör naglar. japp det kan bli tokigt ibland men det är alltid kul, bilfärden till malmö tog nästan två timmar på grund av alla vägarbeten medan det bara tog lite merän en timme hem, skönt det. väl hemma skulle vi ha fika så vi körde ner till stranden och åt glass och sen blev det en lugn kväll. jag köpte faktikst en vit klocka som jag väntat på länge och svarta leggings sen var jag duktig oc lät bli allt annat jag ville ha, Emmi däremot ville shoppa mer o mer fast hon inte behövde något.

idag har det varit en ganska lugn dag, tittat på film och sovit i solen en stund och ikväll har jag städat och dammat mitt rum. jag kom även på att vi har en liten uppgift i styling för att vi var iväg och gjorde uppsättningar får göra det på torsdag för imorgon är det vårt brudarbete som gäller, på tisdag fest med golfarna och onsdagen ska det sovas, fås massage och på gå på ledarmöte. fullt ös nu i veckan alltså. och jag är såå sugen på att dansa så nu ska jag kolla på americas best dancecrew!

hejsvej!



här är en baluppsättning jag gjorde i onsdes, lockar lockar lockar :)

trolleri

det har varit en ganska tung dag idag trots att jag inte drack för mycket igår, jag visste ju att jag skulle klippa o träna idag men men. outfiten igår blev iaf bikini överdel med ett franslinne över och en sopsäck till kjol , funkade bra faktiskt, lite svårt att sitta bara men det gjorde inget för det ska bara va dans när man är ute ;) och jag klarade dansen ikväll och den trollade bort bakfyllan, härligt det! nu ska jag hoppa i säng

godnatt



viki y yo :)

ingen outfit än

nu sitter jag o viki här i sängen och viki "pluggar", jag ska strax duscha och kankse fixa en outfit? haha vilket jag fortfarande inte har gjort, det börjar bli ont om tid nu :P ska nog börja med det nu

tjingeling!

äntligen!

äntligen färdig med den stora slutuppgiften i religion, nämligen min livsåskådning. är så skönt men samtidigt sitter jag här och är beredd på att bli sågad vid fotknölarna för jag känner ju Annika ;) men nu är iaf grunden klar om hon skulle vilja att jag utvecklade den mer, vi får väl se när jag får tillbaka den!

nu finally en kväll i soffan utan att behöva tänka på att jag måste plugga sen, wiiiiiii :)

trevlig kväll!


sista 3:3 imorgon!

sommar

idag var det ju riktig sommarvärme så jag slängde på mig kjol och en t-shirt o se att jag frös inte ens när jag cycklade hem, härligt! idag har det inte hänt så mkt, på frisör fick vi färga struntdockorna som vi ville, jag o olga körde på dragqueen tema och färgade dockan helt rosa, dock blev den inte så rosa eftersom färgerna va gamla. sedan skulle vi göra en docka med sommartema. för min del blev det virvlar och vågor på dockan. kom hem ganska sent eftersom vi slutade tjugo över fem så nu har jag ätit lite och lyssnar på reagge med en latino touch inför plugget. min stora inlämning ska ju vara inne imorgon så det är sista rycket ikväll för imorgon finns det ingen tid till det.

imorgon blir det fullt ös, först ska vi ner till tomelilla och göra baluppsättningar på en skola sen blir det direkt hem och viki hänger på. sen ska vi ladda för kvällen och tre tre, antagligen fixa till en outfit för det hinner jag inte idag. än såläge har jag bara en hula hula kjol så behöver ju ngt till överkroppen med, ngn som har något förslag?

nej nu msåte jag plugga så jag blir klar!

puss o kram

hej hallå!

vilken dag det har vatt idag, himlen öppnade sig precis när jag skulle cykla till bussen och inte nog med det var det två bilar som stänkte ner mig på väg till skolan, usch ja men nu har iaf solen tittat fram lite. jag är så trött och har haft huvudvärk hela dagen och som grädden på moset ska jag nu plugga, jippi!

jag ser verkligen fram emot två extra lediga dagar sen i veckan och emot det sista 3:3 et, det ska bli skoj. på onsdag ska också livsåskådningen in så då är det också över om man inte vill få tillbaka den och utveckla den om det behövs, vilket vi inte hoppas på. sen är det inte mycket plugg kvar, lite frisör arbeten men det är ju skoj :)

jag räknade också på när min studentklänning skulle komma och det är på håret men jag hoppas att det ska fixa sig ;) nej åter till plugget nu!

puss o kram

turban

nu sitter jag här med min turban i håret, lyssnar på lady och väntar på att pappa ska bli klar så vi kan kolla på film. idag har jag faktiskt gått upp tidigt men inte har jag gjort ngt som behövdes för det som till exempel plugga, nej jag har suttit och sovit i solen och sen har jag suttit modell till viki som gjorde gesället och klarade det, ett stort grattis till er brudar som klarade det! ångrar lite att jag inte också valde att göra det nu, men jag hade mina anledningar och jag vet inte hur jag skulle hunnit med allt plugg annars så det känns okej ändå och jag kan "njuta" av min sista skoltid :) dessutom har jag ju gjort teorin :)

nej nu ska jag befria mitt hår ur turbanen och kötta det med leave in balsam för det behövs efter allt sprayande ;)

Puss o natti gott folk

Eurovision

det var en trevlig kväll igår, förfesten bestod mest av bara tjejsnack och det bjöds på många skratt för gud vad världen är liten, eller ja invånarna i krsd är inte många.... jag tog minsann bilen eftersom jag inte drack men den behövde ju tankas så ja vi for till statiol och detta var bara andra gången jag skulle tanka, brukar inte köra så ofta ;) o vi skulle betala med sedel, den där aparaten var ordentligt seg och spottade ut sedeln några gånger men till slut gick det, bråttom hade vi och folk tittade när jag stod och tankade i tolv cm klackar, ja det såg nog lite roligt ut. vi gasade vidare till grand och det blev en revlig kväll även där och faktiskt många skratt.

idag har jag inte gjort mycket för världen, jag hade ju behövt plugga men jag pluggstrejkar på lördagar, mitt eget hittepå det är ett ganska dumt hittepå kanske. nu har jag precis kollat på robinson och blev helt ledsen när de blickade framåt och visade att jarmo ramlade ner för en stege och slog i huvudet, det pissade blod usch. han är ju så söt och en riktig överlevare, nej nu ska jag kolla på Eurovision med familjen!

godkväll!



jag o jennie på grand :)

utgång

nu sitter jag här i sängen och väntar på att brudarna ska komma, vi ska bara ta det lugnt och umgås innan vi ska ut. det blir grand ikväll men jag är faktiskt inte alls sugen på utgång så jag ska minsann inte dricka heller, jag sparar mig inför onsdag och det sista 3:3 är ganska trött efter en hel dag på praktiken också men det fina vädret har piggat upp :)

nu ska tjejerna så nu ska jag bege mig!

godkväll

dans

så otroligt skönt efter ett danspass på två timmar, finns det egentligen något bättre än att dansa? det är nog tveksamt.. efter dansen plockade jag upp mamsen och papsen som varit i tyskland och handlat inför studenten, känns som om jag har så det räcker nu ;)

nej viki, jag räknade inte med studentfesten när jag räknade ut hur mycket det kostade att ta studenten, så ja det tillkommer ;)

nu ska jag hoppa i säng och vara utvilad till imorgon för då blir det nog utgång på kvällen!

så Godnatt och sov gott allihopa! 


drömklänningen

nu har jag precis beställt min drömklänningen från chicy, är överlycklig :)

detta blir klänningen på min student :)

redovisningen är över!

det var ett väldigt pill med att bygga mitt lilla hus till redovisningen igår och det blev många svordomar men till sist fick jag iaf gå och lägga mig och nu är det över. redovisningen gick väl helt okej, kändes lite konstigt att stå där och berätta om vad man tror liksom. nu sitter jag och väntar på bussen hem, ikväll blir det dans och innan dess hade jag tänkt fortsätta på den skriftliga inlämningen på livsåskådningen och kankse utveckla något för det är ju en väldigt omständig och knepig uppgift tycker jag. det beror ju på helt hur man tänker om de andra religionerna och vad man tycker och tänker om sin egen, sen ska man försöka förklara det och hur jag tror att de andra tror om sin tro och vilka konsekvenser allt får, så ja väldigt invecklat. det är ju bara invecklat att förklara vad uppgiften innebär. nu ska jag kila ner till bussen och snabba mig hem för att laga till lite lunch, jag glömde ju min banan så nu kurrar magen minsann.

Hej sålänge!


30 dagar

kvar till studenten, det går så snabbt :) jag har suttit här och räknat lite på vad allt med studenten och balen och allt där till kommer kosta och ni anar inte vad jag kommit fram till! runt 9000 kronor kommer allt kosta för mig. det är ju helt sjukt! och då har jag inte ens köpt studentklänning eller skor varken till balen eller studenten. visserligen köpte jag min balklänningen men det är tydligen väldigt dyrt med att ta studenten, det ska va baluppsättning, eventuellt löshår, naglar, studentmössa alla inträden till 3:3, skattjakten och så. jag visste att det va dyrt men 9000 är helt sjukt, jaja nu ska jag smälta det här en stund, jag har iaf lagt upp en planering på vad jag kan och inte kan göra/köpa så det inte blir för dyrt. nu ska jag nog bygga mitt hus till redovsningen imorgon!

adios!

tisdag

idag har varit en seg dag, vi satt mest på frisörlektionen och ritade längdaragemang men mest pratade vi om skattjakten och vad vi ska vara då.. vi kom inte fram till så mycket, vi hade mest underhållning när nattie spräckte byxan på whiteboard tavlan när hon skulle slänga sitt tuggummi, här snackar vi dagens skrattattack. det är en av de saker som jag kommer sakna mest efter studenten, alla våra skarttattacker som slutar med att vi gråter av skratt. ett gott skratt förlänger ju livet med sägs det :)

nej nu ska jag nog kolla på mentalist och sen sova, har hemmarbete imorgon som jag och olga ska fixa efter gesället så imorgon måste jag verkligen förbereda mig för redovisning av min livsåskådning men det ska säkert gå bra!

Godnatt gott folk :)

3:3

nej idag var inte dagen för att fortsätta min livsåskådning inte och någon tupplur har det inte heller blivit, surprise surprise. det märks att jag inte sov inatt, mina knän ömmar, eller håller jag kanske på att bli sjuk? hoppas inte det i alla fall. någon shopping blev det inte idag heller för klänningen jag ville ha fanns inte i in storlek och klockan hade inte kommit in.

istället för att plugga fastnade jag med att leta efter ideer till klädsel för sista student 3:3 med temat anything but clothes och jag har nog knäckt gåtan med vad jag ska ha på mig nu, ska bara lista ut hur jag ska få det att sitta på kroppen ;)

nu ska jag bara lägga mig i soffan och vila bort huvudvärken med att se på cityakuten!

kram


klassfest e skoj!

Godmorgon!

hej på er, nu sitter jag här och har lite paus från kundpasset i skolan. det är ganska lugnt idag så jag har ingen kund vilket är ganska skönt. det blev inget skrivet på min livsåskådning igår, jag kom ingenstans så jag lät det vara till en annan dag, kanske idag?

idag har vi frisör hela dagen med träning inför gesället, börjar bli lite tjatigt att stå och rulla permanent och göra läggningar och sånt tråk, man känner verkligen att man bara vill ut och jobba nu istället. jag är fortfarande shoppingsugen sen i fredes så jag åker nog in till staden en runda för att shoppa lite. dock får det gå snabbt för sen ska jag hem och plugga tyvärr, sova lite också kanske eftersom det inte blev så mycket sömn inatt. nu ska jag tillbaka!

hej sålänge!

mitt lilla hus

det va riktigt mysigt att få sitta vid en brasa på stranden och lyssna till gitarren igårkväll, marie och jennie frös efter en stund men jag var smart som tog vinterjackan, men när brasan väl tagit fart var det skönt, nästan lite för varmt för ansiktet.

idag har jag varit ute en stund i den härliga solen och nu tänkte jag fortsätta att bygga på min livsåskådning, kanske hinner leta upp en skokartong där jag kan bygga mitt lilla hus till redovisningen också, nu är det bäst att jag sätter igång!

hasta la vista!




vi värmde fötterna vid brasan :)

kulglass

idag har varit en lugn dag, dock fick jag inte riktigt sova ut, som vanligt tackar jag mina grannar för det men det är inte hela världen. så jag började dagen med att mysa och kolla på film när jag åt frukost och framåt eftermiddagen cyklade familjen ner och åt glass, så idag har jag ätit min första kulglass i år som jag vatt sugen på i flera veckor. melonen var slut så det fick bli hallonsorbet och strawberry cheesecake, mumma :) nu sitter jag här och väntar på maten och ikväll blir det mys vid stranden med grill och gitarr!

godkväll!


visst blir man sugen? :)

goo goo dolls

maten dröjde och jag råkade fastna här och kom in på youtube och fick fram goo goo dolls, åh de gamla låtarna som jag alltid lyssnade på förr är fortfarande lika bra! ta mig tillbaka till tonåren!

kvällssol

nu är jag hemma från praktiken vilken kändes lång idag, en lugn dag har det varit iaf. fick sluta lite tidigare och kände suget av att shoppa lite men det var ju inte lönt så jag tog bussen hem lagom till att det blev lite härlig kvällssol.  jag blir alltid genast lite piggare och gladare när solen tittar fram så det gillas :)

nu väntar jag på att maten ska bli klar och sen kommer Marie så det blir en lugn skön kväll ikväll. mamma hittade en studentklänning till mig också så den ska jag prova, ska även prova den andra klänningen jag hade som reserv och se om de passar till studentmössan ;) idag har vi också provat lite baluppsättningar på mig men jag har fortfarande inte bestämt hur jag ska ha det, men det tål att tänkas på. nu ska jag ta bort mitt nagellack tänkte jag och kanske vila lite i soffan innan maten, är ganska trött i huvudet ändå

hej sålänge!

spagettiben

nu är jag hemma igen efter en lång dansträning, men jag kan dansa hur länge som helst för det är så jävla roligt! vi dansar till womanizer denna gången och det går undan vill jag säga, dessutom är det jätte mycket upp och ner så nu har jag faktiskt spagettiben, skönt att känna att träningen ger något :)

så denna dagen har varit en toppen dag, hann en bra bit på min livsåskådning också så det känns super och välförtjänst att nu luta mig tillbaka i soffan och äta en knäckemacka med aromat och oboy såklart, imorgon blir det praktik på Diva igen, känns längesen eftersom vi var lediga förra fredagen så det ska bli kul att komma tillbaka imorron.

nu blir det Criminal minds, godkväll!

heldag med plugg

godeftermiddag!
nu har jag suttit här sen halv tolv och pluggat, känner mig riktigt inne i en plugganda nu så jag passar på. dagens prestationer har gjort att jag är färdig med mina historia slutuppgifter och kommit en bit på min livsåskådning i religion så det känns bra :) tog precis en liten paus för mat men nu ska jag fortsätta med min livsåskådning och ikväll blir det dans, som jag längtat!

hej sålänge!


gymnastik

nu sitter jag här och mumsar på kassler, potatis och ananas för att ladda upp inför träningen för tjejerna, idag är jag själv eller jag hoppas att annie, vår hjälp tränare kommer och hjälper till för Paulina ska ha sin slutproduktion, håller tummarna för att den går bra :) tyvärr kan jag inte komma och titta eftersom jag ska träna barnen. efter det ska jag klippa mammas väninna och skicka in min historia slutuppgift, känner mig ganska klar med den ena uppgiten iaf :)

nu måste jag snart cykla, det är ju värsta stormen ute!

kram

rastlös

nu sitter jag här och ska plugga igen men är bara så rastlös så att det går inte så jag tog en check av bilderna från valborg på class och hittade bilder på mig? jag var medveten om att det blixtrade till men inte att det var mot mig haha och på bilden fastande ingen mindre än jag marie och Lennart, den 50-åriga mannen som gillade och dansa o ja jag kunde inte hålla mig för skratt när han pratade med oss och det syns på bilden, jag tror jag pekar på en tjej han skulle dansa med så vi blev av med honom annars har jag inte en aning, minns du marie?

idag är ingen bra dag...

idag har det varit en stressig och jobbig dag tråkigt nog, dagen började med att jag hade super bråttom till bussen och vad tror ni jag gör, slinter med foten på tramppedelen och river upp min tatuering! det kliade riktigt skönt det alltså, nej

väl i skolan hade vi tråkiga lektioner sen fick jag det glada beskedet att våra studentmössor kommit så jag tog min nyckel och sprang och hämtade den, till min stora besvikelse var den dock inte som jag beställt den och det var riktigt surt nu när vi fått dom så sent, jaja jag har en mössa iaf :) sedan hade vi ett kundpass som var jobbigt eftersom jag var trött så väl hemma vid sex blev det mat o lite vila i soffan och nu sitter jag här igen och ska plugga. men nej det går inget vidare idag heller, kommer inte riktigt igång alltså. jaja ska försöka nu igen iaf!

tjillevipp!

godkväll på er

nu sitter jag här och ska plugga igen, usch kan det inte bara ta slut på det här pluggandet, religionen är så otroligt tung. idag kom iaf floristerna till oss som planerat, jag gjorde en inbakad fläta från ena hållet runt om huvudet och tripplade sedan håret under och ruffsade till det, en snygg rolig och ganska enkel frisyr. sedan fick vi lite lunch och efter det började vi med clips teknik och att skissera frisyrer inte ett av de roligaste momenten men sedan fick vi öva fritt inför gesällen och jag passade på att göra den frisyren jag tror jag ska göra på mitt gesäll förr eller senare. vi fick till och med sluta tidigare idag vilket hade varit väldgt härligt om jag hade kunnat åka hem, men jag tog en tripp till stan för att vänta in min tatueringstid och skulle köpa klockan så var den slut, vilken besvikelse....

tatueringen blev nice igen och nu hoppas jag att den läker bra nu så det fastnar för tredje gången, ikväll har jag klippt palle och nu sitter jag här och ska försöka plugga igen men det går inget vidare det....
nåja tillbaka till det iaf

kram

skallebank

det gick inget vidare på entre idag, jag köpte bara saker jag egentligen inte behövde, hittade tre par öronhängen på ur och penn och en klocka som den inte hade fått in ännu, så den blir det att köpa imorgon :) jag har egentligen aldrig använt någon klocka under mina år men den här är riktigt snygg som accessoar och bra att ha när jag står och har kunder på salongen så man har lite koll på tiden. någon student klänning eller balskor hittade jag inte, men jag är ganska nöjd men min klänning jag har i garderoben sen innan så det blir den om jag inte hittar en liknande klänningen jag blev så förtjust i från chicy.

vi kom hem ganska sent, fick köra en liten omväg eftersom de byggde om på motorvägen mellan malmö och lund, under dagen fick jag en väldig skallebank så den försökte jag bota med en eeze och hallonglass när vi kom hem men det gick inget vidare. jag som skulle försöka plugga lite grann iaf men det funkar inte att sitta framför datan med huvudvärk för mig så det fick bli soffan och vila. nu sitter jag här och väntar på att van veeteren ska börja igen sedan blir det bingen, det är ju skola imorgon och då kommer floristerna och ska få en uppsättning av oss. på eftermiddag ska jag kila in till stan och köpa klockan, kolla studentplaket och fylla i min tatuering. så från och med imorgon måste jag ha öppna skor, just typiskt att det ska regna hela veckan då hmm min vanliga tur men det får gå för nu ska den sitta, tredje gången gillt tycker jag!
vi hörs imorgon

kram

entrè

godmorgon allihopa!
vad varmt det är idag fast solen inte lyser starkt, jag har värsta allergin och ögonen är helt svullna. är fullproppad med all medicin men det hjälper inte riktigt :/

idag ska jag och mamma köra till entre, jag ska försöka hitta lite accessoarer till balen och skor och kanske en student klänning plus att jag ska försöka vara ekonomisk. det kommer att bli som att äta kakan och ha den kvar för mig när jag är på ett shopping center men nej jag måste spara lite nu inför student och allt, det är faktikst mycket dyrare att ta studenten än jag trodde men shit i det för härligt ska det bli! har lite sådär samveteskval för att jag egentligen måste plugga, har den stora slutuppgiften i religion kvar men ja jag orkar inte, jag vill komma iväg lite :)

nu ska jag dricka upp min oboy och borsta tänderna sen kör jag!
Kram

valborg

tänk att det blev ett så underbart väder igår med, härligt och tänka sig att jag faktiskt pluggade också, det va bra det. blev klar med en av mina stora historia uppgifter, om hur jag tror världen ser ut 2100 med krig och länder och så, jag gillar ju att diskutera så sådana uppgifter är helt okej :)

på kvällen bar det av till ida och malin för förfest och nästa stopp blev class, otroligt mycket folk. det blev iaf en trevlig kväll med mycket trevligt och roligt folk, fick mig en trevlig överraskning med :) dock en värre början på dagen efter däremot.

idag har jag ordnat lite ordning och reda på mitt rum, legat i solen en liten stund och kopplat av för att sedan åka vidare till daisy och firat henne lite för att hon fyllt år, det blev en mysig liten picknick i solen, mysigt men kallt blev det när solen försvann bland träden och jag tog bussen hem.

nu sitter jag här och tittar på den siste samurajen nerbäddad, är helt frusen sen jag var ute. riktigt skönt med hemmamys efter en utekväll, är ordentligt seg och trött ikväll. är lite sugen på att se en bond film sen, gillar dom skarpt men fårse, jag hinner väl somna här först så trött jag är. nu är pausen strax slut så nu ska jag luta mig tillbaka och mysa igen.

kram

RSS 2.0