Sluta upp

Jag saknar er <3

kan inte alla sluta upp med att vara så jävla vuxna och upptagna, inte ännu!


"helg"

hej!
nu var det ett tag sedan men känner inte att jag haft något att uppdatera er om. veckan har gått ganska snabbt med jobb och igår en liten visit i lund.

idag är det fredag och helg, dock känns det inte som helg för mig eftersom jag ska jobba hela helgen, fre,lör,sön. ikväll blir det utgång med gänget, nyktert för min del eftersom jag ska jobba tidigt imorgon. men jag är lite mer sugen på myskväll med film men det finns fler dagar och det är aldrig fel att få ut och svira ;)

nu ska jag bannemig göra frukost, magen ropar!

trevlig helg!

/Em

is i magen

varför kan jag inte bara ha is i magen som Una alltid sa, is i magen is i magen vänster höger vänster is i magen hopp, eller fungerar bara det i basket?
man borde kunna köpa tålamod tycker jag för det är något jag verkligen behöver

nej nu ska jag ta en lång promenad och träna på tålamod och rensa mina tankar och hoppas på en bättre vecka!

god kväll på er

/Em

finns hopp så finns liv?

hej bloggen

idag är det verkligen inte min dag, jag är på ett uruselt humör. för en vecka sen sa jag att jag inte tänkte anstränga mig mer och bara göra det som faller mig in, men inget funkar ju för gör man det som bara faller en in så leder det till att man börjar anstränga sig och det är bara förgäves.

idag känner jag för att resa bort och komma tillbaka när jag blir erbjuden ett jobb och en härlig lägenhet eller bara stänga av.

förresten varför hoppas man hela tiden, man blir ju bara besviken? och vad innebär hopp egentligen? jag sökte på google och kom in på en sida från svenska kyrkan om hopp och gud så det säger ju allt...

"finns hopp så finns liv"?

smile

hej people!

idag har varit en ganska lugn dag, har fixat undan det som behövdes med samtal, bokningar och planerat en del så det känns bra att ha det gjort. det blev ingen jobbsökning i skåne idag utan jag bestämde mig för att ta det nästa torsdag då jag hade träningen för barnen i gymnastik idag.

idag mindes jag varför jag är tränare för de små liven, jag älskar att se deras små ansikten skina upp och få se det största leendet jag fått se. viljan att gå dit har ju gått upp och ner eftersom det inte alltid bara är leende och skratt som förekommer. jag hade nog saknat att gå dit varje vecka och få träffa de små tjejerna, de kan vara så underbart härliga!

så ikväll är jag så glad, det var många lyckoskrik idag när jag sa att vi skulle ha en hinderbana och dessa små leenden smittar av sig.


"Ett leende kostar mindre än elektriskt ljus och ändå lyser det upp mer i ett hem"

/Em

barnmat


män som hatar kvinnor var en suverän film, så bra!

idag har jag varit duktig och jobbat och sedan har jag fått dansa, gissa om jag blev överlycklig när vi skulle börja dansa. vi ska dansa till pokerface, inte för att låten är den bästa i världen utan för att dansen är det, jag längtar tills vi gjort den klar :) om ni ser den så fattar ni ;)

hade en väldigt trevlig dag på jobbet idag också, om man jobbar med sådana roliga prickar som jag gör kan man inget annat än att skratta, när vi lunchade idag fick jag en stark reaktion av hur min mat såg ut från en av mina kollegor.

har ni tänkt på det hur olika vi är uppfostrade att äta mat och hur vi äter maten? det var nämligen så idag att jag mosade all min mat, potatis sås kyckling o gurka i en röra bara för att jag är van vid det hemmifrån, det är godast så. vicky tyckte att det såg ut som barnmat och sa "det är ju tur man ätit upp" jaha tänkte jag, ser det så äckligt ut? jag som är äckelmagad har aldrig tänkt att maten ser äcklig ut och då är jag känslig, ni som känner mig ni vet. men där ser man det beror nog helt på hur vi är uppfostrade och vilka vanor man har i familjen, inte har jag tänkt på att min mat skulle äckla folk.

imorgon ska jag nog bege mig ut i skåne och söka jobb personligen, så vi får väl se hur det går. nej nu kallar soffan på mig
vi hörs imorgon!

Natti
/Em

RSS 2.0