förlängning av livet

godkväll gott folk!

idag har jag förlängt livet rejält med ett par asgarv. jag har nämligen varit och provkört en bil med mamma idag. vi skulle hitta en okej bil till ett bra pris vilket blev en välskött bil från -92. jag som inte kört manuell utan bara automatare sen jag fick körkortet vilket är över ett år sen skulle alltså köra en bra runda för att kolla läget.

det gick faktiskt över förväntan, lite brummande under pareringen med kopplingen o gasen bara men under resans gång hände ju en del roligheter, det är ju inte så att man är van vid att köra en gammal bil. bilen skakade så jag trodde den skulle välta på motorvägen o mamma säger; vad är det som tickar? ja säger jag den sprängs väl snart, jag kankse ska sakta ner men nejdå jag ska se vad den går för såklart tickandet fortgår. på vägen tillbaka har jag bråttom, fort ska det gå det börjar regna och jag sätter på vindrutetorkarna, när jag är uppe i 90 flyger vindrutetorkaren av och jag o mamma viker oss dubbla av skratt men jag får köra utan tillbaka. 10 minuter senare är jag tillbaka i krsd från bromölla och jag undrar om hastighetsmätaren verkligen stämmer, jag flög förbi bilarna på motorvägen men men det var en rolig färd. ni som har körkort fattar hur roligt det kan bli när man inte kört manuell på över ett år och kör en mkt gammal bil :)

jag färgade även mamma idag i mörkbrunt med en violett ton med ljusare violetta slingor, snyggt ska det va sedan blev det ett långt danspass för min del, en riktigt rolig och jobbig dans som resulterade i en spagettikropp för många även mig, fick kämpa upp för trapporna på väg till bussen men jag lyckades ta mig hem.

nu ska jag strax krypa till kojs då det är jobb imorgon!

godnatt gott folk

/Em

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0